Genväg till vår webbshop

Beer Monkey Taproom

bm utemiljö

Beer Monkey tror att det bästa sättet att uppleva vår öl är att göra det på den plats där ölen bryggs, därför har vi ett eget Taproom. Vi serverar bara öl som bryggts på plats i våra tappkranar så ölen är alltid lokal och alltid i bästa skick.

1

Beer Monkeys hantverksöl står såklart i fokus men vi erbjuder såklart även mat. Fokus i vår matmeny är BBQ! Barbecue (eller barbeque) är när maten tillagas med rök och indirekt värme, oftast under mycket lång tid. Då köttet inte grillas snabbt är BBQ saftigt, smakrikt och mört. BBQ är helt enkelt rök, tålamod och kärlek.

BBQ ribs

Beer Monkey BBQ. Som alltid gör vi saker ordentligt, därför är allt vårt kött såklart svenskt och vi röker självklart allt själva på plats. Vi röker med hickory upp till 12 timmar, beroende på styckdetalj. Alla såser, rubs och andra kryddblandningar är egna recept och görs på plats. Bröden är långjästa surdegsbröd som bakas lokalt av Mats Bakstudio/Paradiso på Walloxen i Knivsta.

Vilka proteiner (pulled pork, burnt ends, egengjord korv, jackfruit, ribs, pork belly, etc,) varierar från kväll till kväll, men vi har typiskt minst fyra olika alternativ med det gemensamma att de smakar himmelskt!

meny

Beer Monkey Taproom är en mysig plats där man kan ta några öl, snacka lite och käka BBQ. För den som inte gillar öl har vi såklart även vin, bubbel och alkoholfria alternativ. Varmt välkomna till Knivstas egna Taproom,

kärlek och hantverk i varje öl!

2